Girl’s Academy

1-Algemeen

 

Girls’ Soccer Academy Vosselaar (GSA) biedt de mogelijkheid aan zowel niet-voetballende als reeds voetballende meisjes om voetbaltechnieken aan te leren of te perfectioneren.

In een leuke en ongedwongen sfeer worden kwaliteitstrainingen gegeven waarbij bovendien uitdagend trainingsmateriaal wordt gebruikt.

De GSA werd binnen KVV Vosselaar opgericht in het voorjaar van 2017. Sindsdien worden elk seizoen twee trainingssessies van telkens 13 trainingen georganiseerd, 1 sessie in het voorjaar en 1 sessie in het najaar.

Tijdens elke sessie wordt ook 1 verrassingsuitstap voorzien.

De trainingen gaan telkens door op zondagvoormiddag van 10u. tot 11u.30 op de terreinen van sportcomplex Diepvenneke te Vosselaar.

Sinds dit jaar zijn alle meisjes van 6 tot 16 jaar welkom in onze Academy.

Voortaan zullen alle deelnemende meisjes worden ingedeeld in drie nieuwe groepen (Classes) om de trainingen specifieker te kunnen afstemmen op eenieders voetbalkwaliteiten.

Starter Class: Voor de nog niet voetballende meisjes worden voetbalgerichte trainingen aangeboden met een hoge fun en multimove factor. De meisjes krijgen hierbij de basistechnieken van het voetbal aangeleerd: met de bal dribbelen, de bal aannemen, de bal passen, …

Pro Class: De meisjes met al enige voetbalervaring krijgen in de Pro Class trainingen aangeboden door gediplomeerde trainers waarbij de nadruk vooral ligt op het perfectioneren van hun techniek.

Master Class: Voor de voetbalgevorderden onder de meisjes worden onder leiding van een gediplomeerde trainer specifieke techniek-, coördinatie- en cogitrainingen aangeboden.

 

2-Seizoen 2018-2019

Najaarssessie: periode van zondag 23/09/2018 t.e.m. zondag 16/12/2018.

Nieuw vanaf dit jaar is dat de laatste 3 trainingen van deze sessie indoortrainingen zullen zijn, met name op 02/12/2018, 09/12/2018 en 16/12/2018.

Voorjaarssessie: periode van zondag 17/03/2019 t.e.m. zondag 09/06/2019.

Prijs per sessie: 130 EUR

Inschrijven voor 2 sessies (najaar + voorjaar) tegelijk: 250 EUR

Nieuwe leden betalen een surplus van 20 EUR voor de aanschaf van de trainingsoutfit. Deze omvat een trainingsvest, voetbalshirt, voetbalshort en voetbalkousen van de GSA.

 

3-Inschrijven

Via onderstaand formulier :

Inschrijving Girls Soccer Academy

 

4-Contactgegevens

Karel Wynen – Email: carloslosvinos@skynet.be

Yasmina Pellis – Email: kvvv.mate@gmail.com

Marijn Van Nooten  – Email: damesvoorzitter@kvvvosselaar.be

Greet Hermans – Email: greethermans1987@hotmail.com

 

5-Sponsors

              

          

 

6-Pers & Foto’s