Lid Worden ?

Beste speler of ouder,

Het jeugdbestuur van KVV Vosselaar dankt u voor de interesse in onze club. Wij zijn er van overtuigd dat we op een leuke manier samen kunnen werken. Het is de visie en ambitie van onze jeugdwerking dat alle spelers, ook de minder getalenteerde, zich thuis voelen in onze gezellige familieclub, een degelijke opleiding krijgen en vooral heel veel plezier beleven op het veld.

Dit alles is enkel mogelijk dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers die bereid zijn om keihard hun best te doen voor u en uw kind.

We werden onlangs doorgelicht door een onafhankelijk en erkend auditbureau “Foot PASS”. Na een op kwaliteit gerichte doorlichting werd aan KVV Vosselaar een 2-sterrenlabel toegekend. Dit label is binnen onze huidige infrastructuur het hoogst haalbare en daar zijn we dus ook trots op!

Op onze website heeft u zeker en vast al allerhande gegevens omtrent onze club kunnen vinden. Indien je overtuigd bent dat KVV Vosselaar de club is waar jij zelf of uw kind zich thuis zal voelen en zijn/haar voetbaltalent verder wil ontplooien, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding ( TVJO ) . De contactgegevens van Eef Schuurmans staan hieronder vermeld. Dave zal u met veel plezier alle verdere informatie bezorgen.

 

Eef Schuurmans

Technisch Verantwoordelijke Jeugdopleiding ( TVJO )

Gsm:  0472 90 47 28

TVJO@kvvvosselaar.be

Met sportieve groeten,

Het bestuur en jeugdbestuur van K.V.V. Vosselaar