Onze Voskes moesten zaterdagmiddag spelen op het veld van Hove Sport, het was een echt patattenveld. Een terrein waar normaal voetballen onmogelijk was. Onze Dames maakte er het beste van en waren heel de eerste helft de betere. Er kwamen kansen maar wat de eerste 25 minuten niet wou lukken kregen ze op vijf dolle minuten toch voor elkaar. Driemaal scoren en daardoor deden ze het licht uit bij de tegenstander Hove Sport. Dank zij onze betere techniek stonden we 0-3 voor bij de rust.

In de tweede helft speelde KVV Vosselaar het slim uit, controlevoetbal heet dat. De bal in de ploeg houden en af en toe een vlijmscherpe counter, de thuisploeg kon er weinig tegenover stellen. Maar toch lukte Hove nog wel de eerredder, geen paniek echter, wij bleven constant de betere ploeg. We braken regelmatig uit, maar hun doelvrouw voorkwam een zware afstraffing. De 1-4 hing meer in de lucht dan de 2-3 voor de thuisploeg. Maar door de tussenstand en het missen van eigen kansen, bleef het spannend tot aan het eindsignaal. Weer een mooie en volwassen zege van onze Voskes.

Ondertussen bereikte ons het nieuws dat Westerlo gelijkspeelde op het veld van Maria ter Heide 2-2 werd het daar. Heist won wel, 5-2 thuis tegen KV Mechelen en springt over Westerlo naar de koppositie. Het beloofd nog spannend te worden in 2019. Voorlopig is dit de top drie; 1. Heist 48 punten 2. Westerlo 47 punten 3. KVV Vosselaar 41 punten.

Doelpunten ; 25’ 0-1 Mieke, 28’ 0-2 Lara, 30’ 0-3 Lara en 67’ 1-3 …… .

Verslag ; Bart Goris

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *