Stilaan komt de titel voor onze Voskes in zicht, als alles meezit volgende week in Gierle. Eerst moest de horde Flandria genomen worden, na twee forfaits hunkerden onze Dames om te voetballen. Maar in de loop van de week bereikt ons het nieuws dat de doelvrouw en nog enkele speelsters van Flandria er niet bij kunnen zijn, een forfait had er zomaar kunnen aankomen. Maar de dames van Ravels besluiten hun zorgen aan de kant te zetten en toch te spelen. Knap van de Ravelse meisjes, zonder hun doelvrouw toch de sterkste ploeg van de reeks in de ogen te kijken en sterk om toch de strijd aan te gaan. Een voorbeeld van sportiviteit, en erg sympathiek.  

In een spannende eerste helft vechten de Flandria-girls voor wat ze waard zijn, de Voskes lopen 0-4 uit. Maar de Ravelse dames knokken zich knap terug in de wedstrijd 2-4 binnen het halfuur. Vertwijfeling bij onze Voskes, trainer Raf Hannes schreeuwt zijn dames naar voor en ons dodelijke duo Lodie en Cartiche zorgen nog voor een 2-8 ruststand. 

 

In de tweede helft vechten de dames van Flandria nog voor wat ze waard zijn, en in het spel houden zij nog erg lang gelijke tred. Maar het klasseverschil met de fiere leider zit hem vooral in de afwerking. Toch een pluim op de hoed van Flandria, ze lieten zien dat door hun vechtlust onze Voskes negentig minuten hard moesten knokken.  

Na afloop werd er tussen pot en pint, in de mooie kantine van Flandria, de wedstrijd uitvoering besproken.  Bij de supporters werd er al naar volgende week uitgekeken, hopelijk won Schoten zijn wedstrijd dan welom dan in Gierle kampioen te gaan spelen. In de namiddag bereikte ons dan het nieuws dat Schoten gewonnen was, en dat we volgende week in de derby te Gierle kunnen gaan feesten. Er zijn al gesprekken gevoerd met de mensen van Gierle, de wedstrijd gaat zeker door, en we worden er met open armen ontvangen. Meer hierover in de voorbeschouwing van de wedstrijd Gierle – KVV Vosselaar van volgende week om 10.30 uur al. 

De eerste prijs voor onze Dames KVV Vosselaar is ondertussen al binnen; Vrijdagavond werden de beste amateurvoetballers van de provincie Antwerpen verkozen , dit gala vond plaats op de bosuil onder de naam ” Golden Palace Ball “. Deze verkiezing werd ingedeeld per provinciale reeks . Voor de Dames van KVV Vosselaar waren er 2 genomineerden nl Charlotte Pelckmans en Mieke Bols . Uiteindelijk werd Charlotte Pelckmans als beste voetbalster van derde provinciale Dames verkozen, tweede was de doelvrouw van SK Schoten en derde Mieke Bols. Knap van Charlotte en knap van Mieke, en een pluim op de hoed van al onze Voskes, zaterdag halen we onze tweede trofee en dat is de titel !!  

Ploegopstelling KVV Vosselaar ; Bette VanheukelenSara Blondeel(45)Lodie Schuurmans, Lara LenaertsCharlotte PelckmansSilke GrielenEmma Truyens(45)Ines BnsAnne-Sophie Caers, Ine Aerts en Cartiche Tournier . 

De bank  ;  Kimberly Krijgsman(45′), Charlotte Pelckmans(45′) en Paulien Geentjens. 

Doelpunten ; 0-1 Lodie , 0-2 Cartiche, 0-3 Sara, 0-4 Cartiche , 1-4 ……, 2-4…….. , 2-5 Lara ,2-6 Lodie,2-7 Lodie, 2-8 Cartiche. RUST 
2-9 Lodie, 2-10 Anne-Sophie, 2-11 Cartiche ,2-12 Lara, 2-13 Ines, 2-14 Cartiche, 2-15 Lodie, 2-16 Cartiche. 

Deel dit artikel