Beste spelers U17, (groot)ouders, vrijwilligers,
vanaf dit seizoen gaat KVVV een stap verder in de uitbouw van de club. Om dit te verwezenlijken starten wij opnieuw met een hamburgerkraam om tijdens de wedstrijden heerlijke hotdogs, worstenbroodjes, hamburgers, e.d. te verkopen.
Indien jullie geïnteresseerd zijn om af en toe eens mee te helpen dan kunnen jullie zich melden bij Luc Smits via operationeel@kvvvosselaar.be
U17 spelers worden verwacht ofwel te scheidsrechteren bij de jeugdwedstrijden (contacteer Wesley Claes via jeugdscheidsrechters@kvvvosselaar.be), ofwel diensten in het hamburgerkraam uit te voeren (contacteer dan Luc Smits).
Ouders (grootouders) of vrijwilligers zijn uiteraard ook welkom om éénmalig, of liefst enkele keren in het seizoen, in het hamburgerkraam mee te helpen. Dit kan ter vervanging zijn van de kantinedienst van spelers, ploegverantwoordelijken of trainers, ouders.
We hebben per dienst van 4 uur telkens 2 helpers nodig: een verantwoordelijke (ouder, grootouder, vrijwilliger, …) en een speler U17 (of een 2e vrijwilliger). Als er dus groepen ouders bereid zijn om samen het hamburgerkraam te bemannen dan kan dit perfect.
Alvast met dank voor uw bereidwillige medewerking en hopelijk tot één van de zaterdagen of zondagen?
Deel dit artikel