Het was genieten tegen Spouwen-Mopertingen, en een verdiende zege. Even bibberen na de gelijkmaker, maar onze kapitein, de Nick, knalde de 2-1 mooi tegen de netten. In een goed gevuld stadion, mede door de dag van de jeugd en de sponsordag, werd deze eerste thuiswedstrijd een topper. En net al vorig seizoen speelde onze jongens met een enorme inzet. Een collectieve prestatie zonder uitblinkers maar met veel dikke voldoendes; aldus onze verslaggever Marcel Julien. En we geloven hem op zijn woord, en net als vorig seizoen brengt Marcel weer mooie en volledige verslagen van de wedstrijden van de eerste ploeg. Nu wacht ons zondag de verplaatsing naar Duffel, een moeilijke verplaatsing. Maar de jongens hebben een pak vertrouwen getankt tegen Spouwen. Maar er zijn een aantal afwezigen, zie hieronder, maar in het verleden ging onze ploeg hier steeds goed mee om.

KFC Duffel begon met een 1 op 6 aan het nieuwe seizoen, maar we mogen ons daar niet op verkijken. Er was de 0-0 thuis tegen Hoogstraten en vorige week is Duffel gaan verliezen in Hasselt met 2-0. In de beker van België won Duffel echter eerst met 3-1 thuis tegen De Kempen en de week nadien won datzelfde Duffel met 3-O cijfers tegen Westerlo. Toch wel uitstekende overwinningen bij hen thuis, zeker die laatste zege tegen de profs van Westerlo. Er zal ook het weerzien zijn met ex-speler Ilias El Yazidi en trainer Stijn Geys.

Ziehier wat informatie bij de wedstrijd Duffel – KVV Vosselaar van zondag 16 september 2018.

Volgende speler(s) zijn niet beschikbaar:

  • Dani Koks is op donderdag 13/9 nog steeds niet speelgerechtigd (de Amerikaanse voetbalfederatie moet hem vrijgeven om omdat hij daar stage heeft gelopen in de zomer)

  • Niels Van de Vel is out met een bijbeenblessure

  • Berne Lenaerts is out met een schouderblessure

  • Steven Van de Vreede is out met een kuitblessure

Uit deze brede kern wordt een keuze gemaakt voor deze wedstrijd: 

  • Maarten Blondeel, Joris Claessen, Nick Lauryssen, Pieter Engelen, Jeroen Julien, Tibo Dierckx, Yannick Defossez, Nick  Havermans, Ruben Vaes, Joachim Machielsen, Raf Hannes, Jorne Segers, Jonas Nijs, Ralph Jannes en/of andere spelers die nog worden aangeduid 

       Zondag 16 september om 15.00 uur ; KFC Duffel – KVV Vosselaar  

Adres KFC Duffel ; Rooienberg 56, 2570 Duffel

 

Deel dit artikel