De wedstrijd vorige zondag tegen Berchem thuis werd weer een ontgoocheling, toch zeker de uitslag 1-3. Weer kreeg Vosselaar niet waar het recht op had, en dat hebben we dit seizoen al meer gezien en gehoord. De kansen van onze jongens gingen er weer niet in, en Berchem was erg trefzeker. Er bovenop de dubbele gele kaart en uitsluiting van onze kapitein Nick Havermans, we moesten zo nog een halfuur met mannetje minder. Gelukkig gingen we de week ervoor winnen op Cappellen, zo ontstond er een kloof. En de ploegen onder ons lieten ook weer van hun pluimen. Eigenlijk hadden we daar mits winst van kunnen profiteren. En veel tijd om te treuren is er weer niet, de volgende wedstrijd kondigt zich al aan. En het is een zaterdagavond wedstrijd, op verplaatsing naar Sint-Niklaas. Zeker geen makkelijke opdracht, maar die zullen er dit jaar niet zij denk ik.

Sporting Sint-Niklaas is een goede middenmotor met 19 punten, dat zijn er vijf meer dan KVV Vosselaar. Ze gingen vorige week gelijkspelen op het veld van de leider Hasselt met 0-0, en dat is erg sterk. Zeker als je weet dat Hasselt nog maar twee keer gelijk speelde en nog niet verloor dit seizoen. Twee weken geleden in eigen huis, werd ook gelijk gespeeld, 1-1 tegen Hoogstraten. En de week ervoor ging Sint-Niklaas winnen in het Stadsparkstadion te Turnhout met 0-1. Die wedstrijd zagen we, en toen kon Sint-Niklaas niet echt overtuigen. Als ze zaterdag zo spelen zit er zeker een kans in voor Vosselaar. Zaterdag is er in het stadion van SKN Sint-Niklaas het Sinterklaasbezoek en ook gratis inkom.  

Zaterdag 1-12-2018 om 20 uur ; SKN Sint-Niklaas – KVV Vosselaar

Adres ; Sportcentrum Meesterstraat  Meesterstraat 112 C   9100 Nieuwkerken-Waas

Informatie over spelers:

  • Nick Laurijssen (heup), Berne Lenaerts (hamstrings), Ralph Jannes (enkel) en Joachim Machielsen (knie) zijn niet beschikbaar.

  • De eerste diagnose voor Pieter Engelen die voorbij zondag uitviel, wijst op een afgescheurde kruisband. Dit moet nog bevestigd worden door een NMRI-scan maar als dit wordt bevestigd is dat uiteraard een drama voor Pieter en het team.

  • Nick Havermans (2x geel vorige week) lost Jorne Segers af op de strafbank.

  • Jorne Segers is wel twijfelachtig vanwege een dijbeenblessure.

  • Joachim Machielsen, Raf Hannes, Dani Koks, Ruben Vaes, Maarten Blondeel en Jeroen Julien staan op scherp met 2 gele kaarten.

Uit deze brede kern wordt een keuze gemaakt voor deze wedstrijd:

  • Maarten Blondeel, Joris Claessen, Jeroen Julien, Yannick Defossez, Tibo Dierckx, Jorne Segers (?), Ruben Vaes, Dani Koks, Raf Hannes, Jonas Nijs, Niels Van de Vel, Ruben Verheyen, Steven Van de Vreede en mogelijk nog aan te duiden spelers

Deel dit artikel