Vorige week op SKN Sint-Niklaas een klein verlies 2-1, spijtig dat zeker, maar onze ploeg bleef steeds goed meespelen. Maar gelukkig profiteerde de staartploegen hier niet van, er bleef een kloof. Maar doelpunten maken is dit seizoen wel het grootse probleem, hopelijk vinden onze jongens stilaan de weg naar het doel. In veertien wedstrijden scoorden ze nooit meer dan twee keer, en dat was in het verleden wel eens anders. En als we dan achteraan door allerlei omstandigheden nooit met dezelfde defensie kunnen spelen, wordt het moeilijk om automatisme te kweken. Maar ons spel is steeds meer dan behoorlijk, en vroeg of laat moet dat punten gaan opleveren, misschien wel in de twee elkaar opvolgende thuiswedstrijden. Nu zondag thuis tegen Hades en de volgende week weer thuis tegen de Patro, toevallig ook twee Limburgse ploegen.

RC Hades Kiewit Hasselt is de tweede ploeg van de Limburgse hoofdstad, Sporting Hasselt speelt ook in onze reeks en is de fiere leider. Tussen de twee Hasseltse ploegen gaapt een kloof van elf punten, Sporting heeft er 36 en Hades 25 punten. Hades is wel een taaie klant, zes keer gewonnen, zeven keer gelijk en nog maar één keer verloren. Dus een ploeg waar onze heren de handen aan vol zullen hebben.

Informatie over spelers:

  • Berne Lenaerts (hamstrings) en Pieter Engelen (kruisband) zijn niet beschikbaar

  • Ralph Jannes (enkel) en Joachim Machielsen (knie) volgen een aangepast programma maar zijn nog niet speelklaar

  • Joris Claessen (spierblessure) hoopt weer speelklaar te zijn

  • Jeroen Julien lost Nick Havermans af op de strafbank

  • Joachim Machielsen, Raf Hannes, Dani Koks, Ruben Vaes, Maarten Blondeel en Nick Lauryssen staan op scherp met 2 gele kaarten.

Uit deze brede kern wordt een keuze gemaakt voor deze wedstrijd:

  • Maarten Blondeel, Joris Claessen (?), Yannick Defossez, Tibo Dierckx, Jorne Segers, Nick Havermans, Ruben Vaes, Dani Koks, Raf Hannes, Jonas Nijs, Niels Van de Vel, Ruben Verheyen, Steven Van de Vreede en mogelijk nog aan te duiden spelers

Wedstrijdsponsors :

 

Zondag 9-12-2018 om 14.30 uur ;  KVV Vosselaar – Hades Hasselt 

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *