Weer een brok vertrouwen opgedaan door die mooie overwinning, vorige week thuis in Vosselaar tegen Hades uit Hasselt. Dit is een ploeg uit de top vijf van de rangschikking, maar onze jongens hebben er hard voor moeten knokken. Ook een mooie 4-2 eindstand en daarenboven gaf iedereen zich voor 100 % tot aan het eindsignaal. En omdat we dit seizoen nog niet zo veel wonnen was de ontlading enorm. En wat ook prettig is, we schuiven door naar plaats acht. Het ging dit seizoen iets minder vlot dan het vorige, maar we staan toch al op een meer dan behoorlijke plaats, en er is al een mooie kloof ondertussen. Net als vorig seizoen is ook nu de redding ons voornaamste doel, en dan staan we er goed voor. En nu verder bouwen dus op het positieve, en proberen de laatste wedstrijd van het jaar 2018 winnend af te sluiten. 

Patro Eisden Maasmechelen is geen onbekende ploeg voor onze trainersstaf, en we opende er dit seizoen mee. Op het veld van “De Patro gingen we met 1-0 de boot in, een licht verlies dus, het was de eerste september. Maar ondertussen doet deze Limburgse club het uitstekend en staat op een mooie vierde plaats. Vorige week gingen ze gelijkspelen op het veld van de trotse leider Sporting Hasselt met 1-1. Erg sterk toch want Sporting Hasselt laat amper ergens punten liggen. Makkelijk zal het niet worden zondag, maar met het vertrouwen opgedaan tegen Hades, moet er zeker iets te rapen vallen. En dan zouden we met een fantastisch gevoel de winterstop ingaan. 

Informatie over spelers:

  • Berne Lenaerts (hamstrings), Nick Lauryssen (heup), Pieter Engelen (kruisband) zijn niet beschikbaar

  • Joachim Machielsen (knie) volgt een aangepast programma maar is nog niet speelklaar

  • Jorne Segers (hamstrings) is zondag uitgevallen, zijn aantreden is hoogst onzeker

  • Joris Claessen (spierblessure) en Ralph Jannes (enkel) hervatten bij de nationale reserves

  • Ruben Vaes en Dani Koks lossen Jeroen Julien af op de strafbank

  • Joachim Machielsen, Raf Hannes, Maarten Blondeel en Nick Lauryssen staan op scherp met 2 gele kaarten.

Deze brede kern wordt nog aangevuld met spelers uit de nationale reserves:

  • Maarten Blondeel, Joris Claessen, Yannick Defossez, Tibo Dierckx, Jorne Segers (?), Jeroen Julien, Nick Havermans, Raf Hannes, Jonas Nijs, Niels Van de Vel, Ruben Verheyen, Steven Van de Vreede en nog aan te duiden spelers

Wedstrijdsponsors :

Marc Soontjens           

          

Zondag 16-12-2018 om 14.30 uur ; KVV Vosselaar – Patro Eisden  

Verslag : Bart Goris

Deel dit artikel