Onze nationaal reserven moesten afgelopen weekend voor de verandering een namiddagwedstrijd ipv een avondwedstrijd spelen.

De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van KFC Duffel, het veld heeft zijn beste tijd gehad. De twee ploegen begonnen beiden sterk en onder leiding van Rudi Baelus konden de nat.reserven elke poging tot aanval stoppen aan de middenlijn. Onze jongens speelden sterk en onder één blok maakten ze het KFC Duffel zeer moeilijk, met korte passing en snelle acties kwamen onze jongens snel op voorsprong. Enkele goals later liep Duffel achter de feiten aan maar verweerden  zich deftig. Na 35 minuten kreeg een speler van Duffel zijn tweede gele kaart en moesten ze met z’n tienen verder spelen.

Na de rust zakte het tempo bij KVV Vosselaar ,en de trainer moest zijn ploeg even terug  corrigeren waarbij ze snel hun ritme en aanvallend spel hernomen, ondertussen waren de spelerswissels gedaan, KFC Duffel  bleef vechten tot het einde. Het werd een mooie wedstrijd, waarbij in de allerlaatste minuut nog gescoord werd door Vosselaar en de eindstand van 0-8 op de tabellen werd geschreven.

Ploeg KVV Vosselaar ;  R.Desmet, J.Adriaensen, J.Kerseman, J.Wouters, S.Cos, K.Schilders, D.Haest, M.Zerouali, R.Lauwerens, J.Dehouwer, S.Luyten, M.Neeckx, L.Driesen, M.Roefs

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *