KVV Vosselaar is bijzonder verheugd u te kunnen melden dat de club het contract met hun hoofdtrainer Frank Belmans heeft opengebroken en verlengd tot mei 2020.

Frank Belmans kwam eind december 2016 toe bij KVV Vosselaar. Zonder dat er extra spelers werden aangetrokken, klom KVV Vosselaar in een mum van tijd van de staart naar de top van het klassement. Na een reeks van acht overwinningen op rij, was het iedereen het erover eens dat de aanpak, keuzes en strategie van de nieuwe coach zeer goed uitpakten. Dat uiteindelijk nog de eindronde werd behaald en daarin promotie naar tweede amateur werd afgedwongen had niemand verhoopt en nog minder verwacht.

Door zijn inspirerende manier van coachen, de goede samenwerking met spelers, technische staf, medische staf en sportieve cel in combinatie met de behaalde resultaten, had KVV Vosselaar voorgesteld om het contract met Frank Belmans open te breken. Na enkele seizoen met een groot verloop aan trainers, snakt de club immers naar stabiliteit. Deze langdurige verbintenis met Frank Belmans ondersteunt die doelstelling.

Deel dit artikel

1 Reactie op “KVV Vosselaar breekt het contract van Frank Belmans open en verlengt de overeenkomst tot 2020

  1. schellekens karel

    met Frank weet je nooit ,zie maar dat hij ze niet hoger laat voetballen

Reageren is niet meer mogelijk