Afgelopen zaterdag stond de 2 de match van het seizoen voor de Gu11 op het programma.

De tegenstanders komen deze keer uit Merksplas.

Na een ochtend met redelijk wat regen, is het eindelijk over wanneer we aan de opwarming kunnen beginnen.

Voor de wedstrijd volgt er de gebruikelijke bespreking en het meegeven van opdrachtjes van wat ik wil zien in de wedstrijd. De wedstrijd begint eerder aftastend. Maar al snel volgen er al 2 grote kansen voor onze ploeg. Maar het onvermijdelijke gebeurd dan toch, op voorzet van Natan werkt Bruno de openingsgoal gewoon tegen de netten 1 -0. Op dat moment en tot de rust blijven we de meest dominante ploeg.  De score liep op door zowel mooie collectieve, als mooie individuele acties. Desondanks een paar tegenprikken van de tegenstander en 2 tussenkomsten van onze keeper , staat de 6 -0 ruststand op het scorebord.

Gaandeweg in de 2 de helft komt Merksplas meer en meer opzetten, en scoren ze de verdiende aansluitingstreffer.  Maar na een paar zeer goede ingrepen van onze keeper , en het goed uitvoetballen van onze ploeg, staat er op het einde van de wedstrijd de 12-4 score op het bord.

De supporters kregen een aangename match te zien.

We gaan deze lijn proberen verder te trekken doorheen het ganse seizoen! Goed gespeeld mannen!!

Ook speciaal dank aan de voortreffelijke leiding van onze clubscheidsrechter Patrick Dehouwer .

Ploeg KVV Vosselaar Gu11; Kenji Stessens, Kyano Stessens, Thomas Baudeweyns, Ruben Hermans, Guus Turelinckx, Natan Vermeiren, Robbe Verschooren, Gerben Peeters, Lars Marchand, Kelem Kissi Hammond, Bruno Schuermans.

Trainer: Embrechts Bart

Ploegverantwoordelijke : De Visscher Tom

Deel dit artikel