We zijn nog in volle voorbereiding, de oefenwedstrijden en tussendoor een bekerwedstrijd volgen elkaar op. Ons doel, er staan tegen het begin van de competitie, en gaan naar een type-elftal. Los door de uitslagen en het geleverde spel, kijken naar het systeem dat ons trainersduo voor ogen heeft. Kijken welke speler het best rendeert op een bepaalde plaats,  wie is er fysiek al top. En nog vele andere dingen zijn momenteel belangrijk, eigenlijk is het een soort puzzel die er in Tienen, onze eerste competitiewedstrijd, moet liggen. Door de promotie van vorig seizoen komen we in een onbekende reeks terecht , waar er sneller en meer fysiek wordt gespeeld dan vorige seizoenen. Gelukkkig hebben we met Frank en Tom een trainersduo, dat al de nodige ervarng heeft, en geloof me in Tienen zal er een team staan.

De wedstrijd dan, dinsdag in Merksplas, heel de dag regen en vlak voor de wedstrijd trekt de hemel open. De twee ploegen beginnen beiden sterk en er zijn de eerste twintig minuten de nodige kansen aan beide kanten. Het tempo zakt en in het slotkwartier duwt de thuisploeg Merksplas even door en scoort met een vrijschop van Seppe Smits, net voor de rust.

Na de pauze komt trainer Frank Belmans met een hertekend team, en dat levert resultaat op. Er komen kansen en de achterstand van 1-0, wordt op een twintigtal minuten omgezet in een 1-3 voorsprong. Merksplas kan nog wel milderen en blijft vechten tot het einde. In de slotfase komen er zo nog kansen voor de twee ploegen. Het werd een mooie gelijkopgaande wedstrijd, K Merksplas SK toonde zich een waardige tegenstander. Een mooi stadion, waar volop verbouwd wordt en een ploeg die ambitie mag hebben, het werd een leuke en leerrijke avond, deze derby.

Ploeg KVV Vosselaar ; Neeckx Mathias, Haest Dries, Julien Jeroen 45’, Defossez Yannick 45’, Blondeel Jan, Havermans Nick 45’, Kuijlaars Nick(GEEL), Hannes Raf, Dehond Joren, Geudens Guy 45’, Deweer Olivier.

Invallers ; Nijs Jonas 45’(GEEL), Engelen Pieter 45’, Vaes Ruben 45’, Verbaendert Jente 45’.

Doelpunten ; 43’ 1-0 Smits Seppe, 56’ 1-1 Dehond Joren, 65’ 1-2 Nijs Jonas, 72’ 1-3 Vaes Ruben, 76’ 2-3 Arnouts Glen.

Deel dit artikel

1 Reactie op “SK Merksplas – KVV Vosselaar 2 – 3

  1. Firmin

    goed gedaan van de ploeg en de trainers , bedankt Joren voor de aansluitingstreffer

Reageren is niet meer mogelijk