Ombudsdienst

Ombudsdienst

Ombudsdienst KVV Vosselaar
 
In een vereniging is het geen sinecure om aan iedereen zijn/haar wensen en/of verwachtingen te voldoen. Dit zorgt soms voor onbegrip op en ook naast het veld. Als club willen we hier kort op de bal spelen.

Daarom werd Steffi Van den Eynde aangesteld als verantwoordelijke ombudsdienst van KVV Vosselaar.

Voor volgende zaken kan je bij Steffi terecht :

  • Aanspreekpunt bij praktische vragen, ze  kan u wegwijs maken in de club en in contact brengen met de aangewezen personen.
  • Indien nodig kan zij vanuit een neutrale positie optreden als bemiddelaar bij klachten of aanhoudende discussies. Zij luistert hierbij naar alle betrokken partijen en tracht gezamenlijk een consensus te bereiken. Zij kan geen oordeel uitspreken maar probeert de communicatie te herstellen. Indien nodig wordt ze bijgestaan door het jeugdbestuur en of dagelijks bestuur.
  • Aanspreekpunt bij problemen op studievlak (combinatie voetbal/studies), bij persoonlijke problemen van familiale, financiële aard. Er kan ook melding gemaakt worden van pestgedrag, intimidatie of racisme.

 

Indien nodig zal de verantwoordelijke ombudsdienst optreden als neutraal bemiddelaar bij aanhoudende klachten en/of discussies. Hij is in al deze gevallen uw vertrouwenspersoon en zal uw vragen in alle discretie behandelen.

Let wel: de sportieve beslissingen worden nog steeds genomen door de trainers en coördinatoren maar ook hier kan hij een katalysator zijn of faciliteren om gesprekken op te starten.

U kunt Steffi bereiken via ombudsdienst@kvvvosselaar.be.

Het bestuur van KVV Vosselaar

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!