Scheidsrechter

Embrechts Senne

Accommodatie

Bergakker

Na de mooie overwinning op Hoboken vorige week, stond voor onze jongens opnieuw een thuismatch op het programma. Ditmaal kwam KFC Katelijne op bezoek.
Amin begon deze keer als doelman. Mats was het eerste kwartier de reserve.
Het eerste kansje was voor Katelijne, maar al snel nam Vosselaar het heft in handen.
Ruhne kon de score openen met een schot van ver, dat over de bezoekende goalie binnenwaaide.
Joachim zorgde ervoor dat we konden gaan rusten met een 2-0 voorsprong, nadat zijn trap (we vermoeden met zijn dikke teen) via de paal binnen ging.
Joachim nam in het tweede kwart plaats in doel. Mats ging op rechtsbuiten spelen. Stanne mocht even rusten.
Al snel kon Lyon scoren met een mooie trap, nadat Mats zich bij zijn eerste actie op rechts had doorgezet, met een afgemeten voorzet Stanne kon bereiken, die teruglegde op Lyon, met de 3-0 als gevolg.
Katelijne kon al snel tegenscoren, nadat een weggewerkte bal bij de linksback van de bezoekers terecht kwam. Deze besloot om de bal een flinke trap te geven, en de bal viel tot ieders verbazing net onder de deklat binnen.
Vosselaar reageerde echter meteen. Een vrije trap van Lyon werd niet goed weggewerkt. Stannen kon de bal bij Mats krijgen, die zijn eerste van het seizoen kon binnenleggen. Ondertussen werd Stanne vervangen door Sjarel, die zich meteen liet zien met een flinke pegel met zijn linker op de deklat. Sjarel was ook betrokken in de mooiste aanval van de wedstrijd. Er werd mooi opgebouwd van achteraan, na een aantal stationnetjes werd Ruhne die bereikt, die Sjarel diep stuurde, die op zijn beurt mooi voorgaf en Amin moest de bal maar binnenleggen. Sjarel kende daarop wederom pech, toen zijn trap op de bal strandde. Ruhne scoorde zijn tweede van de dag, na een mooie individuele actie. Tobias kon de score nog veder uitdiepen, nadat een corner in zijn voeten werd weggewerkt. Met een welgemikte plaatbal zorgde hij voor een 7-1 ruststand.
In het derde kwart nam Ruhne plaats in doel. Lyon mocht even rusten. Deze keer geen slappe start van onze boys in het derde kwart. Katelijne kwam er niet meer aan te pas. Tobias kan na een mooie actie van Amin zijn tweede binnenleggen, en ook Stanne pikte zijn goaltje mee. Katelijne kon bij een schaarse tegenaanval nog een tweede keer scoren, toen een schot afweek op het hoofd van Mats, en ongelukkig via de paal binnenwaaide. Verder geraakte Katelijne dit kwart niet. Tobias kon na een corner van Stanne zorgen voor een stevige 10-2 na 45 minuten.
In het vierde kwart mocht Lucas even rusten. Zijn naam is hier nog niet vernoemd, maar er mag vermeld worden dat onze jongens achteraan het goed gesloten hielden en dat er ook veel aanvallende impulsen van achteraan kwamen. Lyon nam plaats op de linksbuiten, waardoor Joachim spelverdeler werd. Ruhne kon 2x scoren. Katelijne kreeg het allemaal niet meer dichtgelopen, en de kopjes waren al even omlaag bij onze tegenstander. Ook Amin scoorde nog 2 keer. Halverwege mocht Ruhne gaan rusten, en nam Lucas zijn plaats in, op de voor hem ongebruikelijke rechtsbuiten. Eerst werd een poging van Lucas nog afgestopt door de moedige bezoekende keeper, maar iets daarna moest hij zich alsnog gewonnen geven na een trap van Lucas (volgens de bescheiden mening van de verslaggever was dit een verdwaalde voorzet, maar hij beweert bij hoog en laag dat het een bewust schot was nvdr.)

Een vlotte zege voor onze jongens, waarbij de ballen vlot binnengingen en er met momenten mooi voetbal getoond werd.
Volgende week trekken we naar Ekeren Donk, een voor ons totaal onbekende tegenstander.
Knap werk van: Amin, Sjarel, Joachim, Lucas, Lyon, Stanne, Ruhne, Tobias en Mats